Как да поръчам

Поръчката на мебели в магазина на Мебели Барато е бърза и лесна и само с няколко клика.

Начините за плащане в магазина за с плащане в брой при доставка и банков превод. Вече е налична заявка за стоков кредит към TBI банк, която ще разгледаме по-обстойно малко по надолу.

I.Плащане в брой при доставка или банков превод

1. Първо трябва да изберете продукт, необходимото количество и варианти и да го добавите в кошницата с бутона "ПОРЪЧАЙ" 


Продукта вече е във Вашата кошница


Имате възможност да продължите с покупките и разглеждането на магазина или може да приключите поръчката, като натиснете бутона "ПЛАЩАНЕ"


На страницата с поръчката, ако вече сте регистриран клиент е необходимо да въведете само Вашия email и парола, да изберете Начин на плащане и да приключите поръчката. Ако не сте регистриран потребител, трябва да въведете необходимите данни за доставка, ако желаете да се регистрирате да натиснете отметката "Създаване на профил за бъдещи поръчки" и да изпратите поръчката.


II. Покупка на изплащане с TBI Bank


Тук имате две опции. Ако желаете да поръчате единичен продукт, от страницата с продукта трябва да натиснете бутона "Купи с кредит". След което ще бъдете пренасочени във формата на TBI, където трябва да изберете срок на кредита и да попълните личните си данни.Ако искате да поръчате повече от един продукт на изплащане, добавете желаните от вас продукти в кошницата и след като влезете в страницата на кошницата, да натиснете бутона "Купи с кредит" и да завършите кандидатстването