Връщане на продукти

Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите Потребител има право в 14-дневен срок, считано от датата на получаване на продукта, да се откаже от него, като разходите и отговорността за връщането на продукта за сметка на Потребителя. Отказът от поръчка се извършва писмено чрез електронната поща : baratogrup@abv.bg

В случай че Потребителят се откаже от продукта, Продавачът се задължава да му върне обратно заплатената сума. Сума се превежда по посочена от Потребителя банкова сметка не по-късно от 30 дни, считано от датата на упражняване правото на отказ и при условие, че продуктът, който бива отказван, бъде получен на адреса на Продавача.
Върнатият продукт се приема само ако е в подходящ търговски вид, не е бил ползван, целостта на продукта или оригиналната опаковка, включително етикета, е ненарушена и цялата прилежаща окомплектовка е налице.

Срокът за връщане на продукта е не повече от 3 работни дни от датата на отказа на поръчката.

Когато Продавачът изпълни друго вместо дължимото и Клиентът упражни правото си на отказ от сключения договор, разходите по връщането на продукта са за сметка на Продавача, за което Потребителят следва да бъде уведомен.

За да върнете закупена от mebelibarato.com стока:

Изтеглете от ТУК формуляра за връщане на стока;
Попълнете всички данни и изпратете файла на baratogrup@abv.bg;
В срок до 3 работни дни служител на Барато груп ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите;