За нас

Мебелите с търговска марка Barato са на пазарa от 2005 г. През годините марката се е утвърдила, като символ на качество и стил. От създаването си до сега фирмата се е специализирала в проектиране и производство на мебели, изработката на индивидуални интериорни и екстериорни проекти. Нашите проекти са съобразени с най-новите тенденции в интериорния дизайн.

В нашата производствена база работят екип от професионалисти, оборудвана e с професионална и сьвременна техника, благодарение на която постигаме високо качество на изработените продукти. Използваме материали с гарантиран произход и качество от водещи европейски производители.

В нашите офиси работят екипи от дизайнери, които с натрупания опит ще удовлетворят вашите желания и фантазии предлагайки ви професионални съвети и решения. Надяваме се подобряването на нашето производство и обогатяването на асортимента, да помогне да откриете в мебели Barato една проекция на Вашето търсене. Индивидуалният подход и удовлетворяване желанието на клиентите е от огромно значение за нас .

Координатите на mebelibarato.com са следните:
България, 5800 Плевен, ул."Сан Стефано"40 
тел.за контакт 0889 70 75 12