Партньори

Мебели Ирим Русе

Мебели Ирим Русе - производство на мебели, проектиране на мебели, мебели от ПДЧ, корпусна мебел, кухненска мебел, спални, офис мебели, обзавеждане на детски стаи, дневни, антрета, хотелско обзавеждане.

Мебели Колорадо

Мебелна фабрика “Колорадо” - Пазарджик е производител мека мебел – дивани, канапета, фотьойли, разтегателни дивани, тапицирани пейки, холови ъгли с релакс механизми и LED осветление, гарнитури, кухненски ъгли; матраци с покет пружини, тапицирани легла и др.

Матраци ТЕД

ТЕД БЕД ЕАД е водещ производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с НАД 20 години опит в тази сфера. Предлага разнообразно портфолио от качествени продукти, специално създадени с грижа за пълноценния и здравословен сън.

Матраци Они

Матраци Они е запазената търговска марка за матраци на Мебел Стил ООД, гр.Търговище най-големият производител на мека мебел в България. Специално подбраните материали и създадените след много работа и внимание продукти са разделени в няколко категории, за да дадат различни опции и възможности на всички, които търсят по-добро качество за своя сън, при това на отлична цена, много по-добра от предлаганата до момента на пазара.

Кухненски мивки Fat

ФАТ ЕООД – Пловдив е българска фирма за производство на санитарни изделия за кухня и баня със седалище и производствена база в град Пловдив. 

Gold-Apolo

Мебели и Матраци GOLD-APOLO е 100% частно българско предприятие с основна дейност производство на корпусни мебели, мека мебел и матраци. Намира се в град Русе, на брега на река Дунав. Градът е известен с традиции в мебелното производство, датиращи от 20 век. 

Мебел-Стил ООД

Мебел-Стил ООД е изключително успешен модел на семеен бизнес, създаден през 1994 година в гр. Търговище. През последните пет години компанията се специализира в производството на тапицирана мебел и матраци и се превърна в един от най-големите производители в България.

Матраци и мека мебел Паралел

ПАРАЛЕЛ ЕАД е водеща компания с над 20-годишен опит в производството и дистрибуцията на матраци, мебели и материали за мебелното производство.

Матраци Relax

Релакс матт ООД е една от първите фирми производители на матраци и продукти за съня в България. Позната е на българския пазар от 1999 година под марката Relax. Разполага със собствена производствена база, разположена на 6000 м2 застроена площ , оборудвана с производствени линии за серийно и поръчково производство, доставени от световноизвестни фирми.

Вето - Уреди за вграждане

Фирма “ВЕТО” ООД е основана през 1996г в гр.Варна. Основна дейност на фирмата е продажба и доставка на електродомакински уреди. Фирмата има два търговски обекта на територията на гр.Варна и новооткрит в гр.Бургас. Официален представител е на BOSCH, SIEMENS, GORENJE, LIEBHERR, TEKA, Hotpoint Ariston. От 2013 г. “ВЕТО” ООД става официален вносител на немските гранитни мивки “SCHOCK”.

Геномакс

Фирма ГЕНОМАКС ООД е лидер в производството на подматрачни рамки под търговската марка „РосМари“. ГЕНОМАКС ООД  към момента разполага с 3 собствени офиси с търговски складове в гр.София, гр.Пловдив, с. Замфирово.

Мебелни къщи “Николови”

Мебелни къщи “Николови” - Варна е създадена 1997 г., като последните години се е утвърдила като мебелният магазин с най-добри показатели в съотношение качество – цена, налагайки български мебели с добро качество и ангажимент за по-дълга гаранция на предлаганите от нас стоки.

Матраци Хегра

“Хегра Д” ООД е наследник на богатите традиции в мебелното производство на “Мебел Ком” - Ямбол. Производството на матраци се базира на модерна поточна линия на швейцарската фирма “Шпул”. Освен традиционните за българския пазар тип “Бонел” предлага и матраци от типа “Pocketed Springs”.

Матраци Магнифлекс

Magniflex произвежда продукти съставени от различни видове висококачествени материали. Структурата е един от най-важните фактори при създаването на всеки продукт. От качеството на съставните й компоненти зависи цялостното качество на завършения продукт. 

Дамаски Bibtex

Основана през далечната 1991 година, Bibtex е една от първите фирми вносител на текстил на българския пазар. През 2002г. отваря  врати и първата фабрика на фирмата, която се осланя на  световните тенденции в дизайна  и европейските стандарти за качество.

Екомебел Плевен

Мебелна фабрика Екомебел Плевен е производител на корпусна и мека мебел. Предлага цялостно обзавеждане за дома, офиси, хотели, административни и обществени сгради. 

ЕВРОМАР КОМ

ЕВРОМАР КОМ е българо-полско дружество основано през 2004г. Основен предмет на дейност - внос на полски мебели за дома: мебели за кухня, детска стая, спалня, мебели за офис.

Матраци Paradise

Създадената от Некрато ООД търговска марка „матраци Paradise“ присъства на българския пазар от 2004 г. В основата на успеха и безспорната лидерска позиция в производството на матраци от среден и висок клас, е заложен стремежът за постигане на високо качество и прилагане на последните технологични нововъведения в спалната и матрачна индустрия. Затова продуктите на Некрато ООД отговарят на най-високите стандарти и на все по-завишените изисквания в условия на силна конкурентна среда.

Лекс Груп АД | Уреди за вграждане

Leks Group e утвърдена международна компания с 25-годишна история и тясна специализация във вноса и реализацията на аспиратори, кухненски уреди за вграждане и мивки на територията на България, Сърбия, Македония, Черна гора и Косово. Компанията е изключителен представител на престижните търговски марки Faber, Eurolux и Lino.

МАСТЪР КЕНТ ООД

МАСТЪР КЕНТ ООД е компания, специализирана във внос, търговия, дистрибуция и производство на материали за мебелното производство. Прилагането на нови маркетингови подходи в търсенето, предлагането на стоки и цялостната търговската дейност на дружеството, утвърди МАСТЪР КЕНТ на пазара като коректен и стабилен партньор.