Мебели за коридор

Антрета в Мебели Барато

Кое е първото нещо, което ви прави впечатление, влизайки в своя, или в нечий друг дом? Цветовото оформление, тапетите/мазилката, или пък какви мебели за коридор има? В крайна сметка, не е ли именно антрето помещението, което ви „посреща“, прекрачвайки входната врата и влизайки в даден апартамент, или къща?

Определено, първото нещо, което се набива на очи, когато отиваме на гости у някой наш приятел, или когато се прибираме след работа всяка вечер е така нареченото антре. И в зависимост от това как то е обзаведено, на какви цветове сме заложили, а също така и как точно сме решили да го декорираме, ще добием и първо впечатление за дома. Много често, още с влизането си, сме обзети от положителни, или негативни емоции, като причината за тях е именно входната част на жилището. Понякога, мнението ни се променя, хвърляйки поглед на останалите стаи, но никога не забравяйте, че антрето е „лицето“ на всеки дом, а и наред с това то трябва да бъде и функционално за всички живущи !

Какви мебели за коридор да изберем?

Това е въпросът, който вълнува хората решили да направят ремонт на жилището си, или току що са си купили ново, което трябва да обзаведат, започвайки от така нареченото антре. На първо място, те трябва да се съобразят с пространството, с което разполагат, също както и да вземат решение относно нюансите в които ще бъдат поръчани/купени мебелите. Най-често, те са стандартни (закачалка и шкаф за обувки), като цветовете са дървесни и естествени, но има и хора които обичат нестандартните решения и залагат на по-екстравагантни портманта.

Имате доста варианти пред себе си, що се касае до мебели за коридор. Например, можете да си поръчате готов комплект, който да включва огледало, малък гардероб, шкаф за обувки и дори няколко допълнителни рафта за съхраняване на други необходими вещи. Не забравяйте, обаче, че за тази цел ви е нужно малко по-голямо пространство, защото ако нямате такова на разположение, би било по-подходящо да заложите на друг вид обзавеждане за антре. То може да се състои от една по-малка закачалка, в комбинация с удобен шкаф за съхранение на обувки.