Онлайн магазин за мебели на ниски цени!


Вашата количка
0 Продукти
Общо: 0.00лв.
  
  

Как да поръчам

1. За да пазарувате от електронния магазин, първо трябва да си изберете продукт. Натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ", с което продукта ви влиза във вашата виртуална количка. Сега може да продължите да разглеждате магазина, да добавите още продукти или да преминете към следващата стъпка от вашето пазаруване. Ако желаете да приключите поръчката, скролирайте до горната част на сайта и натиснете "Покажи количката"

carts

2. Ако сте регистриран наш потребител, то данните за доставката ще излязат автоматично. Ако сте нов потребител, моля въведете коректно данните за доставката, като обърнете внимание, че въведеният от Вас адрес, е този на който ще бъде изпратена Вашата поръчка. Изберете начина на доставка. Чекнете полетата за съгласие с условията за ползване. Изпратете поръчката си.

3. Вашата поръчка е приета, но не е потвърдена за изпращане. С вас ще се свърже оператор от електронния магазин за потвърждение и сверяване адреса за доставка. За поръчки направени след 17:00 ще се свържем с Вас на следващия ден. Събота и неделя поръчки не се изпълняват.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
В брой при получаване на място на поръчката (ако е с транспорт) или в обектите на МЕБЕЛИ БАРАТО

За допълнителна информация, може да се свържете с нас от формата за контакти в сайта.